Kaubanduses kandideerib ühele töökohale ligi sada tööotsijat

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Tarbja kauplus avas pärast kahekuulist kinniolekut uues kuues uksed. Inimeste huvi poodi näha oli suur.
Tarbja kauplus avas pärast kahekuulist kinniolekut uues kuues uksed. Inimeste huvi poodi näha oli suur. Foto: Anne Põder

Enim tahetud ametid on praegu endiselt kaubandusvaldkonnas, samuti teenindusega seotud tööd, kus ühele töökohale kandideerib keskmiselt 100 tööotsijat.

CVKeskus.ee andmetel sihivad tööotsijad kaubandusvaldkonnas näiteks komplekteerija, andmesisestaja, kaubapaigutaja ja kulleri ametikohti, teeninduses aga klienditeenindaja, teenindusjuhi ja müügikonsultandi ameteid.

«Hiljuti selgunud valitsuse plaan peagi restoranides piiranguid vähendada pani juba ka mitmeid toitlustusasutusi kiirelt tööjõudu otsima, mis peaks nüüd viimaks tooma leevendust ka antud sektori tööturule,» lisas Henry Auväärt.

CVKeskus.ee tööportaal tõi välja erinevate valdkondade kõige populaarsemad tööandjad, kelle vastu tundsid tööotsijad 2021. aasta esimeses kvartalis kõige suuremat huvi.

Automüügi ja -hoolduse valdkonnas on populaarseim tööandja Silberauto AS, B2B-teenuste vallas Transcom Eesti OÜ, ehituses Harmet OÜ, hariduses Tartu Ülikool, infotehnoloogia sektoris Registrite ja Infosüsteemide Keskus ning kaubanduses olenevalt tootekategooriatest Kaup24 haldaja DLB Trading OÜ, Depo Diy EE OÜ, Circle K Eesti AS, Weekend Eesti OÜ ning No Bananas haldaja Get Fresh Estonia OÜ.

Kinnisvara valdkonnas on populaarseim tööandja Bonava Eesti OÜ, meelelahutuses Genius Sports Services Eesti OÜ, panganduses Luminor Bank AS, riigisektoris maksu- ja tolliamet, telekommunikatsiooni valdkonnas Tele2 Eesti AS, tervishoius Synlab Eesti OÜ, toiduainete valdkonnas Eesti Leivatööstus AS, transpordi alal DPD Eesti AS, turvateenuste osas Viking Security AS ja tööstuse- ning tootmise sektoris Metaprint AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles