Toidukulleriga tellitakse enim burgereid

Copy
Kuller, toidukuller. Bolt Food
Kuller, toidukuller. Bolt Food Foto: Tairo Lutter / Postimees

Toidukuller Bolt Food avaldas eelmise aasta populaarseimad Tallinna toidukohad, kus lisaks suurele tellimusmahule oli ka positiivseim tagasiside. Kulleriga telliti enim burgereid, kuid ettevõtte teatel tellitakse toidukulleriga aina enam ka tervislikumaid alternatiive ja taimetoitu. 

Tallinna populaarseimad söögikohad valiti välja kümnes eri kategoorias ning nendeks osutusid Viru Burger, Kooker, Hanköök, Armudu, Staap, 818 Street Food, Gotsu, McDonald’s, Tai Boh, Commune, Shaurma Kebab ja Poke Bowl. 

Bolt Food Eesti suunajuht Marek Poeli sõnul on koroonakriisi ajal huvi teenuse vastu oluliselt suurenenud ja samas tempos jätkatakse praegugi. «Näeme selgelt, et paljude kasutajate jaoks oleme mugavusteenusest välja kasvanud vajalikuks igapäevaseks abivahendiks toidulaua katmisel,» lisas ta.  

Ettevõtte kulleriteenust kasutanud klientide lemmikroog on burger, kuid inimesed eelistavad üha enam ka tervislikumaid alternatiive ning taimetoitu - näiteks erinevaid salateid ja poke-kausse. «Üha enam kasvab kasutajate huvi eksootiliste maitsete ja maailmaköögi vastu, populaarseim eelistus on Korea ja Tai köök,» ütles Poel. 

Enamasti tellitakse rohkem kui üks roog. Toitu tellitakse valdavalt töönädala sees lõunastel ja pärastlõunastel aegadel ning nädalavahetustel. Kaasa tellitud jookidest eelistavad inimesed erinevaid karastusjooke, vähem ostetakse mahla ja alkohoolseid jooke.

Bolt Food premeerib populaarsemaid restorane teist aastat: «Teeme koostööd väga paljude Eesti söögikohtadega, et pakkuda oma klientidele võimalikult laia valikut erinevatest maitsetest ja köökidest. Ainuüksi Tallinnas oleme selle aasta jooksul lisanud üle 250 restorani. Kahtlemata on meie partneritel olnud keeruline aasta ja tahame anda oma panuse, et neist parimad saaksid vääriliselt tunnustatud,» selgitas Poel.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles