FOTOD JA VIDEO ⟩ Postimees kajastab Admiral Bellingshauseni ekspeditsiooni Arktikasse (1)

Alexandra Saarniit
Copy

Täna sõlmisid MTÜ Thethis Ekspeditsioonid ja AS Postimees Grupp lepingu purjejahi Admiral Bellingshausen ekspeditsiooni kajastamiseks Arktikasse. Retk toimub selle aasta maist septembrini.

«Mul on Postimehe nimel äärmiselt hea meel allkirjastada leping MTÜ Thethis Ekspeditsioonid esindaja Tiit Pruuliga selleks, et Postimees kajastaks Bellingshauseni uut retke polaaraladele Arktikas,» sõnas Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar.

MTÜ esindaja Tiit Pruuli nentis, et rõõm on vastastikune. «Miks me seda reisi teeme - ikka oluline põhjus on see, et inimesed, kes meid kodus jälgivad, saaksid teada, mis toimub, kus me oleme, mida põnevat või tarka teeme,» rääkis Pruuli.

Postimehe peatoimetaja lisas, et väljaande jaoks on äärmiselt oluline, et Eesti lipp taas maailma meredel liiguks: «Eesti on olnud suur mereriik ja on seda kahtlemata ka tulevikus».

Reisi kulgu ja elu laeval kajastatakse lisaks Postimehe veergudele ka KUKU raadios, kust saab kord nädalas kuulda värskeid uudiseid pardal toimuvast. Olulisi sündmusi vahendatakse samuti Kanal 2 vahendusel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles