Järve Keskus saab öiste ehitustöödega sügiseks uue ilme

PM Majandus
Copy
Järve Keskuse tegevjuht Rome Arumaa.
Järve Keskuse tegevjuht Rome Arumaa. Foto: Erakogu.

Järve Keskuses algavad aprillist septembrini kestvad rekonstrueerimistööd, mille käigus uuenevad keskuse kõik üld- ja puhkealad ning täieneb ka kaupluste ja kaubavalik.

Kõik kauplused jäävad ümberehitustööde käigus avatuks ning valdav osa ehitustöid teostatakse öösiti, kui keskus on suletud.

«Paljudele tallinlastele kõige olulisem keskus jääb ka ehitusööde ajaks avatuks ning tagame külastajatele mugava ligipääsu kõikidele kauplustele,» kinnitas Järve Keskuse tegevjuht Rome Arumaa. «Meie ülesanne on külastajale tagada hõlbus liiklemine ka ehitustööde ajal ning mürarikkamad tööd on kavandatud öisesse aega. Tulemuseks on meie värske brändiraamatu järgi disainitud keskus, kus on mõeldud nii ostlejale, kes soovib teha puhkepause, kui ka neile, kes on keskust tulnud külastama koos pisikeste pereliikmetega.»

Järve Keskuse üldalade ehitustöid teostab OÜ Kaamos Ehitus ning sisearhitektuurse lahenduse eest vastutab Ruumikujundus Stuudio OÜ.

  • Uue väljanägemise saavad keskuse kõik üldalad, laste- ja puhkenurgad vastavalt värskendatud brändiraamatule. Tulemuseks on hubane keskus, kus kõigil on hea olla.
  • Ehitustööde ajal on kõik kauplused jätkuvalt avatud, keskus hoolitseb külastajate ja kauplejate mugavuse eest.
  • Valdav osa ehitustöödest toimub kellaaegadel, kui keskus on suletud.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles