Mida annab tööandja ravikindlustus?

Eesti Kindlustusseltside Liit
Copy
Kõige rohkem kasutatakse tööandja ravikindlustust hambaraviks.
Kõige rohkem kasutatakse tööandja ravikindlustust hambaraviks. Foto: Shutterstock

Tervis on meile kõigile oluline ja et töö sujuks, on tööandjale olulised terved töötajad. Kui töötajat tabab mõni terviseprobleem, võivad järjekorrad arsti juurde olla koguni pool aastat pikad. Tööandja ravikindlustusega ei pea aga töötaja nii pikalt ootama, vaid võib oma tervisemuredele lahenduse saada juba paari päevaga.

Mis teenused ravikindlustuse alla lähevad ja kui töötajatel on riiklik ravikindlustus, siis miks peaks tööandja oma töötajaid ikkagi kindlustama? Nendele küsimustele vastasid Kuku raadio sisuturundussaates „Kindlustusminutid“ Seesami tervisekindlustuse tootejuht Marit Raag ning BTA Kindlustuse isikukindlustuse tootejuht Mihhail Prokopjev.

Kuula saadet siit: https://podcast.kuku.postimees.ee/podcast/kindlustusminutid-2021-04-26/

Saates tuli juttu ka sellest, kui populaarne on tööandja ravikindlustus Eestis ja meie naaberriikides ning kuidas saab ettevõte 400 eurot maksusoodustust aastas parimal viisil kasutada.

Pildil: Seesami tervisekindlustuse tootejuht Marit Raag ning BTA Kindlustuse isikukindlustuse tootejuht Mihhail Prokopjev.
Pildil: Seesami tervisekindlustuse tootejuht Marit Raag ning BTA Kindlustuse isikukindlustuse tootejuht Mihhail Prokopjev. Foto: Erakogu
Copy
Tagasi üles