USA jaemüügihiid Walmart eemaldab poodidest Eesti firma pakirobotid (1)

PM Majandus
Copy
Cleveroni toodete lipulaevaks on maailmas uudne pakirobot, aga suure osa töömahust annavad endiselt pakiautomaadid, mida müüakse paljudesse riikidesse.
Cleveroni toodete lipulaevaks on maailmas uudne pakirobot, aga suure osa töömahust annavad endiselt pakiautomaadid, mida müüakse paljudesse riikidesse. Foto: Marko Saarm

USA jaemüügihiid Walmart eemaldab poodidest Eesti ettevõtte Cleveroni pakirobotid, et veebipoodidest tellitud kauba välimüügilele ruumi juurde anda.

Majandusleht The Wall Street Journal kirjutab, et Covid-19 pandeemia ajal on veebist ostmine ning kaubale ise järele tuleku teenuse populaarsus oluliselt kasvanud. «Kliendid tahavad, et neil oleks üks kauba kättesaamise koht ning see peaks asuma õues,» kinnitas jaemüügihiiu pressiesindaja.

Ettevõte eemaldab 300 Cleveroni pakiautomaati ning umbes 1300 pannakse ootele, samas kui Walmart keskendub teistele teenustele, kinnitas majandsulehele Cleveroni pakiautomaate vahendanud ning paigaldanud firma Bell & Howell juhatuse esimees Larry Blue.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles