Kiirelt kerkival metalli hinnal on püsivust teinekord vaid ööpäevaks

Sigrid Koorep
, ajakirjanik
Copy
Kamara külast tegevuse Karksi-Nuia kolinud AMV Metallis käib töö metalli hinna tõusust hoolimata suure hooga. Ettevõtte juhatuse liige Andre Aavastik rääkis, et peagi saadakse pealinnas ühele poole toidupoe ehitusega ja järgmine ootab juba ees.
Kamara külast tegevuse Karksi-Nuia kolinud AMV Metallis käib töö metalli hinna tõusust hoolimata suure hooga. Ettevõtte juhatuse liige Andre Aavastik rääkis, et peagi saadakse pealinnas ühele poole toidupoe ehitusega ja järgmine ootab juba ees. Foto: Elmo Riig

Koroonaviiruse pandeemia mõjud pole puutumata jätnud ka ehitusmaterjalide turgu. Paljude muude toormete kõrval on kallinenud metall ning see on teiste seas tugevalt mõjutanud Viljandimaa tehaseid.

«Aasta algusest saadik on toormaterjalide hinnad tõusnud, mõnel artiklil lausa 40 või 50 protsenti, ja tõus veel jätkub. See mõjutab tugevalt lõppkliendile kujunevat hinda,» märkis metallitööde, kaasa arvatud metallkonstruktsioonide valmistamise ja projekteerimisega tegeleva Karksi-Nuia ettevõtte AMV Metall juhatuse liige Andre Aavastik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles