Kasela: sügisel näeme suurt restoranide kinnipanekut (5)

Kaja Koovit
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Indrek Kasela
Indrek Kasela Foto: Maanus Masing / Saarte Hääl

Kõik eestimaalased on pappkarpidest söömiset tüdinud ja ükski restoran ei pea ainult kaasamüügiga vastu, tõdes ettevõtja Indrek Kasela vastuseks küsimusele, kas ta kiidab heaks valitsuse otsuse lubada 3. maist toitlustusasutuste välialadel tegutsema hakata.

«Üllatav, et see otsus nii kiiresti tuli, ma ise eeldasin, et alles mai lõpus,» rääkis Kasela, kellele teiste ettevõtmiste seas kuulub ka Noblessneri kvartalis jaapani restoran Kampai. 

Valitsus leevandab järk-järgult Covid-19 pandeemiapiiranguid alates 26. aprillist ning 3. maist võivad toitlustusasutused väliterrassid avada. Seal tohib einestada kuni kella 21-ni, arvestada tuleb kuni 50-protsendilise täitumuse nõudega, laudkonna suurus tohib olla maksimaalselt 10 inimest. Endiselt ei tohi kliendid süüa-juua siseruumides toitlustusettevõtete müügi- ja teenindussaalides, toidu kaasamüük on lubatud.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles