Veame mida iganes kust iganes kuhu iganes!

Copy
Foto: Veoexpress.ee

Kevadel kiputakse ikka suurpuhastust tegema. Kui asju saab veel kasutada, võib need taaskasutusse saata, kui aga ära oleks vaja visata vana aegu näinud mööbel või keldrisse kogunenud praht, siis võib tekkida küsimus, kuhu need viia ja millega, kui enda pereauto jääb kõige selle jaoks pisikeseks.

Üks võimalus on võtta ühendust vastava teenuse pakkujaga. Näiteks mitmekülgseid veoteenuseid ja transpordilahendusi pakkuva ettevõttega GlobalPro Trans OÜ, kes  tegutseb peamiselt küll Tallinnas ja Harjumaal, kuid kokkuleppeliselt nii üle Eesti kui ka väljaspool kodumaa piire.

Oma ala spetsialistid

Kuna kuue tegutsemisaasta jooksul on saadud väga palju kogemusi, teavad ettevõtte spetsialistid täpselt, mida kliendid soovivad ja vajavad. See annab võimaluse korraldada kolimine kõige kitsama graafikuga, vabastada ruumid vanast mööblist ja prahist, kokku panna uus mööbel ning seda 24/7. Olgu siinkohal ka mainitud, et kogu välja viidav prügi viiakse jäätmejaama.

Foto: Veoexpress.ee

Ettevõttel on olemas kõik vajaminevad tööriistad, et kvaliteetselt ja kiiresti mööblit kokku panna, samuti erivahendid suurte ja raskete asjade ettevaatlikuks liigutamiseks. Seega ei pea klient muretsema, millist autot või veokit osata küsida — suur autopark võimaldab valida sobiva veoki, isegi kuni suuremõõduliste ehitusmaterjalide ja tehnikavedamiseni kraanaga veoautol.

Niisiis saab öelda, et GlobalPro Transi püsiklientide seas on nii era- kui ärikliente. Aga teenindatakse ka korteriühistuid, viies keldrist vana mööbli ja muu prahi ära. Suurimaks komplimendiks peetakse GlobalPro Transis seda, kui tellijad hakkavad püsiklientideks.

Tutvu GlobalPro Transi teenustega lähemalt veebilehel www.veoexpress.ee.

Copy
Tagasi üles