Uuring: Eesti tippjuhid ei ole valitsuse tegevusega rahul

PM Majandus
Copy
PwC
PwC Foto: Philip Toscano/PA Wire/Press Association Images

Eesti valitsuse tegevusega koroonakriisiga toime tulemisel on Eesti tippjuhtide rahulolu võrdlemisi madal, selgus PwC (PricewaterhouseCoopers) poolt läbi viidud uuringust.

Eesti tippjuhid peavad tulevikuplaane tehes suurimateks äririskideks koroonapandeemiaga seonduvat, ebakindlat majanduskasvu, tehnoloogilise arengu kiirust, tarneahela häired, võtmeoskustega tööjõu leidmist ning tarbijakäitumise muutumist. 

«Küsisime rohkem kui sajalt Eesti tippjuhilt, kui oluliseks peavad nad erinevaid majanduslikke, poliitilisi, sotsiaalseid ja keskkonnaalaseid ohtusid oma ettevõtte kasvuperspektiivide suhtes ning selgus, et kõige enam tunnevad tippjuhid muret ülereguleerimise, töötuse ja poliitilise ebastabiilsuse pärast,» rääkis PwC Eesti juhtivpartner Tiit Raimla. «Viisime selle küsitluse läbi tänavu veebruaris, seega võib poliitilise ebastabiilsuse pärast muretsemise taga olla ka valitsuse vahetumine vahetult enne küsitluse läbiviimist, aga ka käesoleval aastal eesootavad presidendi ja kohalike omavalitsuste valimised,» oletas Raimla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles