Millise summa peale võiks oma kodu kindlustada?

Eesti Kindlustusseltside Liit
Copy
Foto: Shutterstock

Kodu on koht, kus peaksime tundma end hästi ja turvaliselt. Paraku võib ootamatusi ikka juhtuda. Kodule võivad kahju tekitada nii vesi, torm, tuli kui ka varas või hooletu naaber.

Kodu ei ole ainult neli seina, vaid seal on palju enamat: mööbel, tehnika ning asjad, mis on olulised sinu igapäevaelus. Seega võib ootamatu õnnetuse tagajärjel tekkinud kahju likvideerimine olla päris kulukas. Kodukindlustus aitab neid kulusid katta.

Kuula saadet kodukindlustusest SIIT!

Mida kodukindlustus hüvitab või ei hüvita, mis summa peale võiks kodu kindlustada ja mida kodukindlustuse lepingut sõlmides silmas pidada? Kuku raadio sisuturundussaates „Kindlustusminutid“ rääkisid sellest Gjensidige kindlustuse isiku- ja varakindlustuse toote- ja riskijuht Terje Rabe ning ERGO varakahjude osakonna juht Erko Makienko.

ERGO varakahjude osakonna juht Erko Makienko; Gjensidige kindlustuse isiku- ja varakindlustuse toote- ja riskijuht Terje Rabe
ERGO varakahjude osakonna juht Erko Makienko; Gjensidige kindlustuse isiku- ja varakindlustuse toote- ja riskijuht Terje Rabe Foto: Erakogu
Copy
Tagasi üles