Põrandapesumasin desinfitseerib põranda keemiata ja kiiresti

Copy
Kergesti juhitav Willmop.
Kergesti juhitav Willmop. Foto: Pesumati Trade

Praegusel ajal on puhtus ja hügieen nii kodus kui töökohal eriti oluline. Kui muud käimised on viidud miinimumi, tuleb tööl siiski käia. Seda olulisem on tööandjatel pidada kinni hügieeninõuetest ja tagada töötajatele puhas keskkond. Uus ja nutikas põrandapesumasin Willmop aitab hoida põrandad puhtad ja desinfitseeritud ka väga suurtes hoonetes.

Koristamine võib olla tüütu aja- ja energiakulukas kohustus, kuid see ei pea nii olema. Õige varustuse valik võib tagada ka oskamatule edu. Koristus ei ole ammu midagi, mis tuleb lihtsalt ära teha – täna mõeldakse enim sellele, kas pinnad saavad päriselt ka puhtaks ja desinfitseeritud. Tähtis on, et töö saaks tehtud efektiivselt ja väikse ajakuluga. Pesumati Trade’ist saab soetada soodsa ja tõhusa, Itaalias välja töötatud, põrandapesumasina TSM Willmop, mis hoiab kokku nii ettevõtja raha kui ka koristajate aega ja vaeva. Kui koristaja peseb tavalise mopiga, siis ta peab pidevalt nii moppi väänama kui ka ämbris musta vee puhta vastu vahetama. Willmopil on puhta ja musta vee paak eraldi, mis tagab koristajale harvema veevahetuse väiksema energiakuluga. See tähendab, et põranda pesemine selle masinaga pole lihtsalt musta vee laiali ajamine, vaid päriselt ka efektiivne ja kiire. „Kui 100-ruutmeetrise ruumi puhastamine mopi ja ämbriga võtab keskmiselt 40-50 minutit aega, siis kasutades Willmopi, kulub sama ruumi pesemiseks umbes 10 minutit,“ räägib Pesumati Trade müügijuht Maarja Nigula.

Willmopi juhtpaneelil on vähe nuppe – see teeb masina õppimise ja kasutamise lihtsaks.
Willmopi juhtpaneelil on vähe nuppe – see teeb masina õppimise ja kasutamise lihtsaks. Foto: Pesumati Trade

„Kindlasti leidub palju asutusi, kus puhastuskeemiat ei tohi põrandapesuks kasutada – näiteks haiglate teatud osakondades. Seda arvesse võttes tuli TSM Willmop välja eraldi ECORAY seeriaga – nendel masinatel on spetsiaalsed UV-C lambid, mis aitavad puhta veega, ilma puhastuskeemiata, kahjulikud bakterid hävitada. UV-C kiirgusega lambid on kasutusel ka haiglates, et nakkusohtlikelt pindadelt ja õhust mikroobe vähendada.“ mainis Nigula.  

WILLMOP Ecoray eelised:

• Vähendab baktereid ja pärsib hallitusseente teket

• Puudub kokkupuude keemiliste toodete või desinfitseerimisvahenditega

• Puhastusvahendi väiksem kulu

• Ei saasta keskkonda ja parandab õhukvaliteeti

Lisaks erinevate puhastusseadmete müügile, hooldusele ja remondile leiate Pesumati Trade’i tootevalikust erinevaid koristustarvikuid ja -keemiat ning desinfitseerimisvahendeid.

Madal korpus võimaldab puhastada ka laudade alt, ilma neid liigutamata.
Madal korpus võimaldab puhastada ka laudade alt, ilma neid liigutamata. Foto: Pesumati Trade

www.pesumati.ee       

Copy
Tagasi üles