Millist desinfitseerimisvahendit eelistada? Purell’i loomulikult!

Copy
Foto: Shutterstock

Enamik meist on viimase aasta jooksul kogenud kui erinevad võivad käte desinfitseerimisvahendid olla. Tervisekriisis on tekitanud olukorra, kus suure nõudluse tõttu on turule tulnud erinevaid desinfitseerimisvahendite tootjaid, mistõttu tarbijal on selle „õige“ desovahendi leidmine keeruliseks tehtud. Lihtsalt valik on nii suur.

Võtame kasvõi poodide näite. Poodi sisenedes peab olema võimalus käsi desinfitseerida. Ühe ostukeskuse desovahend paneb käed haisema, teise oma kleepuma. Kolmandas kohas väljub dosaatorist ebamõistlik kogus vahendit ja siis Sa lähed seal lettide vahel – käed haisvast ligast tilkumas. Aeg on sellele lõpp teha.

See on ood Purellile! Maailma nr.1 desinfitseerimisvahend, mis ei jäta käsi tilkuma, kleepuma ega summuta lõhnataju. Purelli bränd loodi juba 1988. aastal ja on desovahenditest kõige tuntum. Omadustelt on Purell geeljas ja omataolistest kõige paksema konsistentsiga – see välistab liigse aine kätele, riietele või põrandale sattumise. Purellil ei ole ka nahka kuivatavat toimet. See tuleneb piisavast glütseriini kogusest, mis kätel kuivada ei lase ja hoiab naha pehmena. Hinnaklassist lähtudes ei tähendada alati, et odav on halb ja kallis on parim. Seetõttu on Purell saadaval parima hinna ja kvaliteedi suhtega. Meil on müügil erinevate suurustega pudeleid – väiksemad mahuvad taskusse ja suuremad, pumbaga, sobivad koju või kontorilauale. Võimalik on tellida puutevabad dosaatorid kontorisse või koju seinale.

Foto: Pesumati Trade

Miks just Purell?

• parim hinna ja kvaliteedi suhe

• ei tee käsi kuivaks

• mugav kätele kanda, kuna on geeljas

• alkoholi sisaldus üle 70% - ainult nii hävivad bakterid

• pika ajalooga ja tuntud bränd

Telli kohe:

taskukohane Purell, 100 ml

pumbaga Purell kontorisse või koju, 500 ml

Lisaks desinfitseerimisvahendile Purell leiate Pesumati Trade’i tootevalikust erinevaid koristustarvikuid ja -keemiat. Samuti müüme, hooldame ja remondime erinevaid puhastusseadmeid. Vaata järgi:

www.pesumati.ee       

Copy
Tagasi üles