Kes pakub multifunktsionaalseid puhastusteenuseid? – Smile Cleaning

Smile Cleaning
Copy
Foto: Smile Cleaning

Kõigepealt tahaksime lugejaga jagada, milliseid koristusteenuseid meie ettevõte pakub, miks otsustasime just selle äriga tegeleda ja miks usume, et pakume teenuseid, mida tõesti tasub kasutada.

Ettevõte Smile Cleaning on spetsialiseerunud puhastusteenustele. Pakume korterite ja majade puhastamist, kontorite koristust, remondijärgset ja peojärgset koristust, regulaarset koristust, akende pesu eraklientidele, korteriühistudele ja ärimajadele, diivanite ja pehme mööbli puhastust ning palju muud. Meie ettevõte pakub valmispakette nii era- kui ka äriklientidele. Valmispaketi valimisega tagate puhtuse, säästes samal ajal raha.

Enamik meie kliente on rahul ja pöörduvad ikka ja jälle meie poole abi saamiseks. Siiski on ka inimesi, kes on võib-olla kuulnud sõpradelt koristusettevõtte kohta head tagasisidet, lugenud meie veebisaiti, tahaksid ise teenust tellida, kuid jätnud pöördumata, sest neil on mõni hirm, näiteks:

- teenuste kõrge hind;

- võõrad inimesed oma kodus;

- mööbli ja sisustuselementide ohutus.

On täiesti mõistetav, et nii palju kui on inimesi, on ka arvamusi. Samuti kipume ikka kartma kõike seda, mille kohta me ei tea. Seega proovimegi alljärgnevalt need hirmud kummutada ja rääkida lähemalt, kuidas puhastusettevõtted oma tööd teevad.

Foto: Smile Cleaning

Teenuse kõrge hind

Näiteks maksab 50-ruutmeetrise korteri standardpuhastus 67 eurot. Seda tüüpi puhastus hõlmab tolmu eemaldamist kõigilt pindadelt, kuiva ja märga põranda puhastamist, kõigi klaasi- ja peegelpindade puhastamist, uste, radiaatorite, lülitite ja pistikupesade, samuti põrandaliistude, põranda- ja seinavalgustite puhastamist, sanitaarruumide puhastamist, köögi mööbli puhastamist (väljast), suure köögitehnika (väljast) ja pehme mööbli puhastust tolmuimejaga.

Enamik meist on harjunud nädalavahetusel koristama, selmet puhata pikast töönädalast. Tihtipeale pole ka valikut, sest tööpäevadel töölt koju tulles tuleb kohe süüa teha, võib-olla ka lapsed huviringist koju tuua ning pisematega koos õppida – kõige selle kõrvalt lihtsalt ei olegi võimalik koristada ja nii jääb see nädalavahetuseks. Lisaks sellele, et koristamisele kulub palju aega ja energiat, kulub ka raha puhastusvahendite jaoks. Koristusteenust kasutades saaksid aga nädalavahetusel hoopis pere või sõpradega aega veeta, tegeleda hobidega, reisida või lihtsalt puhata.

Kas oled kindel, et kodus kapis olevate puhastusvahenditega õnnestub sul kodu puhastada sama tõhusalt kui selleks spetsialiseerunud ettevõttel? Sa ei pruugi ise aimatagi, kuidas kapipinna tolmukiht või vannitoa nähtamatu hallitus võib su tervist mõjutada. Kas tead, kui palju mustust ja tolmu on lemmikdiivanil, kus kogu perega iga päev televiisorit vaatad? Ilma spetsiaalsete vahendite ja seadmeteta ei saa seda lihtsalt puhastada, kuid kõik see „nähtamatu“ võib põhjustada allergiat ja astmat. Sellepärast olemegi olemas meie – Smile Cleaning! Tuleme hea meelega appi pensionärile, kellel on raske koristada, lasterikastele vanematele, kellel lihtsalt pole aega koristada ja kõigile, kes meie abi vajaksid.

Võõrad kodus

Muidugi kardavad inimesed võõraid koju lasta. Lõppude lõpuks on kodu meie kõige kallim ja armastatuim paik, kus loome hubasust ja meeleolu.

Kuid kinnitame, et sul pole midagi karta ega ole vaja muretseda, sest Smile Cleaning pole tänavalt mööduja, vaid vastava koolitatuse läbinud spetsialistide meeskond – ettevõte, mis on turul ametlikult olemas ja osutab teenuseid seaduslikult.

Meie heaks töötavad ainult usaldusväärsed inimesed ja meie ettevõte on töötajate valimisel väga vastutustundlik. Meie jaoks on väga oluline, et kliendi majja läheksid ainult korralikud,

viisakad ja ausad töötajad, kes peegeldavad ettevõtte nägu. Sulle antakse meie töötajate andmed (nimi, telefoninumber, aadress, e-posti aadress) ning kogu vajalik teave ettevõtte kohta. Lisaks võid kodu koristamise ajal alati kohal olla. Seega, muretseda ei ole vaja! Oleme ju vaid selleks, et sinu kodu korda seada, et saaksid kogu perega end selles mugavamalt tunda.

Foto: Smile Cleaning

Mööbli ja sisustuselementide ohutus

Muidugi ei nõuta puhastusspetsialistidelt ainult ausust ja usaldusväärsust. Smile Cleaning õpetab töötajaid puhastusvahendeid õigesti kasutama, mistõttu pole vaja muretseda, et korteri puhastamise ajal mõni mööbliese või interjöör kahjustub. Lisaks pakume klientidele kindlustust: kui mõni sisustuselement on mingil põhjusel rikutud, hüvitame tekitatud kahju täielikult.

Miks tasuks kasutada Smile Cleaningu teenuseid?

- Kasutame ainult inimestele ja loomadele ohutuid puhastusvahendeid ja see on tohutu pluss. Meie ettevõte välistab agressiivse keemia, mis sisaldab kloori ja selle paljusid ühendeid, mis ärritavad hingamisteid ja kutsuvad esile allergiat. Meile on oluline klientide tervis, mistõttu töötame ainult hüpoallergeensete puhastusvahenditega, mis sisaldavad kahjutuid probiootikume.

- Meil on rahvusvaheline meeskond. Meie saidil on info esitatud neljas keeles: eesti, inglise, vene ja soome. Iga klient saab meilt konsultatsiooni probleemideta.

- Meilt saad mugavalt saidi kaudu tellida. Oleme väheseid ettevõtteid Eestis, mis annab võimaluse teenust tellida veebisaidil vestluse kaudu. Helistada pole vaja, kirjuta lihtsalt veebivestlusesse ning konsultant vastab sulle kohe, aitab vajalikku teenust valida ja hinda arvutada, mis on väga mugav.

- Lisaks pakume püsiklientidele meeldivat boonust – allahindlusi. Telli sobiv teenus meie veebisaidilt ja saad lisateenustele ja tulevastele tellimustele allahindlust!

Pea meeles, et keegi ei hoolitse sinu eest paremini kui sa ise! Võida aega endale ja oma lähedastele ning telli koristus Smile Cleaningust. Me tagame sulle täiusliku puhtuse ja imelise meeleolu!

Copy
Tagasi üles