Pandeemia pani Eesti inimesi massiliselt remondimehi palkama

PM Majandus
Copy
Plaatimine 4.
Plaatimine 4. Foto: Fotokonkurss „Õppimine on IN“

Eriolukord pani Eesti inimesed koduremonti tegema ja kasvatas nõudlust ehitustööliste järele. Kõige populaarsemaks tööks on vannitoaremont, näitab pisitööde tellimise rakenduse Handies statistika.

Handiese tegevjuhi Thomas Tammuse sõnul tellitakse lisaks siseviimistluse tegijatele üha enam ka ehitusalast konsultatsiooni ja üldehitustööde tegijaid. Kõige kõrgemas hinnas on nende statistika põhjal just plaatijad ja torutööde tegijad.

«Väga paljud üritavad remonti ise teha ja tellivad keerulisematele töödele meie spetsialisti, ent palju on ka neid, kes on sõitnud eriolukorra ajaks linnast maakoju ja lasevad sel ajal oma kodus täieliku remondi teha. Koroona on pannud inimesed mõistma, kui oluline on see, et kodus oleks hea olla,» selgitas Tammus, kelle sõnul on nad näinud ka seda, et inimesed, kellel puudub vastav kogemus üritavad teha ise ka keerulisi töid ja selle tulemusel kaotavad nii aega kui ka raha.

«Meil on liiga palju näiteid, kus Handiese töötegijad teevad kellegi tööd ümber ja see on omanikule oluliselt rohkem maksma läinud kui professionaali kaasamine algusest peale.»

Idufirma Handies on Aare Sule ja Kaspar Triebstoki loodud lahendus, mis ühendab inimesed, kes vajavad kiirelt spetsialistide abi erinevate töödega. Teenuseid võib leida erinevatest valdkondadest, alustades sisetöödest, välitöödest, koristustöödest, transpordist, kuni ilu- ja teiste mugavusteenusteni välja.  

Tänaseks on rakendusega liitunud üle 2000 tegija ja pea 8000 klienti. Oma töödele on võimalik tegija leida vaid 2 minutiga. Rakenduse saab tasuta alla laadida Android-telefonis Google Playst ja IOS-iga App Store´ist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles