Kodumaine perefirma esitas kütusemüüjatele hinnalangetusega väljakutse (7)

Kaja Koovit
, majandusportaali toimetaja
Copy
Termnal Oili tankla Raadil.
Termnal Oili tankla Raadil. Foto: Terminal Oil.

Terminal Oil langetas täna kõikide mootorikütuste hinda 4 sendi võrra liitri kohta. Hinnalangetus on tingitud viimastel päevadel toimunud suurest kütusehindade kukkumisest maailmaturul.

Diislikütuse hinda langetati kõikides Terminal Oili automaat- ja täisteenindusjaamades üle Eesti tasemele 1,199 eurot liitri eest.

Mootoribensiini 95 uus hind on 1,349 ning bensiin 98 maksab hinnalangetuse järgselt 1,399 eurot liiter.

Terminal Oil grupi juhatuse liige Raido Raudsepp andis mõista, et kui pandeemiaolukord maailmas lähiajal siiski oluliselt paremaks minemas ei ole, võivad turud olukorrale veelgi suurema kukkumisega reageerida. «Euroopa on siirdumas kolmanda laine suunas ning see annab tunda kõigil turgudel üle maailma. Tarbijale on see loomulikult positiivne uudis ning langevad mootorikütuste hinnad on keerulisel ajal on nii ettevõtetele kui majapidamistele pigem kergenduseks.»

See ei ole Terminal Oilil esimene kord turul hinnasõda algatada. Mullu septembris langetas ettevõte võrreldes teiste suurte tanklakettidega sendi võrra madalamale. Toona tulid hinnalangetusega kaasa ka teised kütusemüüjad. 

Kodumaine pereettevõte Terminal Oil on Eesti suurimaid vedelkütuste hulgimüüjaid. Ettevõtte vedelkütuseterminalid asuvad nii Tallinnas kui Tartus ning tanklakett on lühikese ajaga kasvanud  25 tanklani. Lähiajal avatakse uued teenindusjaamad Tallinnas ja Narva-Jõesuus. Samuti on arendusjärgus uued teenindusjaamad Jõhvis, Tallinna-Tartu maantee keskel Mäekülas ning automaattankla Uulus.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles