FOTOD ⟩ Eilse ostupaanika asemel valitseb keskustes vaikus

Kaja Koovit
, majandusportaali toimetaja
Copy
11.03.2021, Tallinn. Kehtestatud koroonaviiruse leviku tõkestamiseks uued piirangud. Poed ja kaubanduskeskused on suletud, avatud on hädavajalikud poed ja teenused. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
11.03.2021, Tallinn. Kehtestatud koroonaviiruse leviku tõkestamiseks uued piirangud. Poed ja kaubanduskeskused on suletud, avatud on hädavajalikud poed ja teenused. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Kui eile käis kaubanduskeskustes ning ehituspoodides vilgas kauplemine ning paljud poed pikendasid õhtust lahtiolekuaega, siis tänasest on olukord teine: keskused on suletud, parklad tühjad ning kaupa saab vaid kontaktivaba müügina.

Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor Margo Pruunlep selgitas eile, et ehituspoed suletakse küll füüsiliselt nii nagu teised kaubandusettevõtted, kuid müük jätkub ka piirangute ajal e-poe ja drive-in-müügipunktide kaudu, kus on võrdväärselt kauplusega rikkalik ehitus- ja sisustuskaupade valik.

Järve Keskuse juhi Rome Arumaa sõnul on kaupmeestel piirangute kohaselt võimalik kaupa müüa väljastuspunktidest ning mõned Järve Keskuse kauplejad on sellest võimalusest ka huvitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles