Boroditš: iga viies ühissõidukijuht on haige või karantiinis, kuid vaktsiini nende jaoks pole (3)

Copy
10.03.2021, Tallinn, Saade "Otse Postimehest", külaline on Tallinna Linnatranspordi AS juht Deniss Boroditš. Saatejuht Jelena Poverina. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
10.03.2021, Tallinn, Saade "Otse Postimehest", külaline on Tallinna Linnatranspordi AS juht Deniss Boroditš. Saatejuht Jelena Poverina. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Tallinna Linnatranspordi ASi (TLT) juht Deniss Boroditš avaldas portaali Rus.Postimees stuudiointervjuus hämmingut, et bussi- ja trammijuhtidele pole eelisjärjekorras vaktsineerimist ette nähtud. 

Boroditši sõnul pole neljapäeval jõustuvatele uutele karmidele koroonapiirangutele vaatamata kavas pealinna ühistranspordi graafikut muuta. «Me pidevalt monitoorime (ühissõidukite) täituvust ja võime operatiivselt reageerida: vahetada lühikesed bussid pikkade vastu ja nii edasi.»

«Tahan hajutada poliitikute loodud müüdid, et suurendaks õige ühistranspordi liikumise sagedust. Liinide tihendamiseks on vaja kaht tegurit: täiendavaid sõidukeid ja töötajaid,» rõhutas TLT juht.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles