Elektrilevi ostab Soome energiakontsernilt Imatra Elektri (1)

PM Majandus
Copy
Elektrilevi.
Elektrilevi. Foto: LIIS TREIMANN/EESTI MEEDIA/SCANPIX

Eesti suurim jaotusvõrguettevõte, Eesti Energia tütarfirma Elektrilevi omandab  Lääne-Eestis ja Viimsis 25 000 kliendile energiateenuseid pakkuva Imatra Elektri. 

Poolte kokkuleppel avaldatakse tehingu hind pärast tehingu heakskiitmist konkurentsiameti poolt. Enne koondumisluba ja tehingu lõpuleviimist jätkub Imatra Elektri klientide jaoks kõik vanaviisi.

Kui tulevikus peaks kaasnema muudatused elektrilepingutes või võrguteenusega seotud toimingutes, annab Elektrilevi sellest klientidele aegsasti teada. 

«Tehinguks tuli initsiatiiv Soome energiakontsernilt Imatran Seudun Sähkö, kes soovis Eesti ärist väljuda ja kuna see läks kokku meie sooviga jaotusvõrguäri laiendada, jõudsimegi kokkuleppele,» kommenteeris Elektrilevi juhatuse esimees Mihkel Härm. Imatra Eesti omanikfirma Imatran Seudun Sähkö juhatuse esimees Ari Saukkonen avaldas lootust, et nende senised kliendid on edaspidi heades kätes.

Ettevõtete ühendamisega loodab Elektrilevi pakkuda veelgi parema hinna ja kvaliteedi suhtega võrguteenust. «Pikas plaanis saame pakkuda kõigile klientidele hinnavõitu ja samal ajal parandada ka töökindlust,» märkis Härm. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles