Apollo Group avab Soomes KFC restoraniketi

BNS
Copy
KFC avamine Lõunakeskuses
KFC avamine Lõunakeskuses Foto: Sille Annuk

Kentucky Fried Chickeni (KFC) Baltikumi frantsiisipartner Apollo Group omandas frantsiisiõigused ka Soome turul ja avab esimesed restoranid põhjanaabrite juures sellel aastal.

«Soome turg on mahult peaaegu sama suur kui kogu Baltikum ning see laiendab kohe ka meie turuhaaret ligi 100 protsenti. See on meie jaoks kindlasti tohutu pingutus ja paras väljakutse, millele alanud aastal vastu minna,» ütles Apollo Groupi juht Mauri Dorbek pressiteate vahendusel.

Esimesed sammud Soome turule sisenemiseks on Apollo Groupil juba tehtud ja tööd on alustanud KFC Soome juht Janne Einola. «Jannel on peaaegu 25-aastane kogemus jaekaubandusvaldkonnas, kus ta on töötanud nii müügi- kui ka juhtivpositsioonidel. Selle aja jooksul on ta avanud üle paarisaja kaupluse üheksas riigis. Viimased viis ja pool aastat on ta vastutanud ühe globaalse riidebrändi India turu eest,» kirjeldas Dorbek.

Apollo Group on Baltikumi meelelahutuskontsern, mis omab Apollo kauplusi, Apollo kinosid, O’Learyse meelelahutuskeskusi, Vapiano restorane, KFC kanarestorane, Blenderi mahlabaare, IceCafe jäätisekohvikuid ja filmidistributsiooni ettevõtet Baltic Film Distribution.

Apollo Group kuulub MM Grupile, millele kuuluvad ka Postimees Grupp ja uudisteagentuur BNS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles