Restoran piirangutest: me ei saa endale pankrotti lubada! (6)

Liina Laks
, reporter
Copy
Grillmeister ja restoranide omanik Enn Tobreluts enda restoranis «Härg» Maakri tänaval. Tema sõnul oli kevadise lockdowni ajal firmale odavam restoran kinni panna kui kaasamüügi jaoks lahti hoida.
Grillmeister ja restoranide omanik Enn Tobreluts enda restoranis «Härg» Maakri tänaval. Tema sõnul oli kevadise lockdowni ajal firmale odavam restoran kinni panna kui kaasamüügi jaoks lahti hoida. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Pull Restoranid juhatuse liige Enn Tobreluts ütles, et firma püüab rasked ajad üle elada, aga valitsuse toetus on sektorile väga oluline.
 

Pull Restoranid OÜ juhatuse liige ja üks omanikke Enn Tobreluts nentis, et valitsuse otsus sulgeda restoranide töö alates kella 18st õhtul tähendab ettevõtetele tegelikult palju enamat.

«Niipalju mõjutab tegevust, et tõenäoliselt on restoranid avatud nüüd kella 11st 15ni-16ni,» ütles ettevõtja. Kolmest kuueni polevat tema hinnangul suurt mõtet restorani lahti hoida, sest siis ei käi isegi headel aegadel eriti rahvast. Ainult kaasamüügist restoran ära ei elaks. Kui oli kevadine lockdown, siis tuli firmale odavam restoran kinni panna kui kaasamüügi jaoks lahti hoida. Nüüd on plaan uksed neljani lahti hoida, sest lõunasöögist tuleb käivet, kuigi vähem kui õhtusöögist.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles