Londonis pussitati surnuks Bolti taksojuht

Postimees
Copy
Bolti auto
Bolti auto Foto: Eero Vabamägi

Londoni kohus süüdistab 15-aastast poissi Bolti taksojuhi surnuks pussitamises.

Rumeenia päritolu 37-aastane Gabriel Bringye leiti kolmapäeval kella 19.20 ajal Londoni põhjaosas asuvast Tottenhamist Jarrow Roadlilt oma autost noahaavadega ja teadvusetult. Lähedase sõnul tapeti Bringye vahetult pärast seda, kui ta oli kliendi auto peale võtnud, kirjutas DailyMail.

Reedel peeti kahtlustatavana kinni 15-aastane noormees, keda süüdistatakse mõrvas ja varastatud esemete müügis. Laupäeval toodi ta Highbury magistraadikohtu ette ja teisipäeval mõistab tema üle kohut juba Old Bailey – Suurbritannia keskkriminaalkohus.

Bolt alustas Londonis tegevust 2017. aastal, kuid kohalik transpordiamet pani nende äri peatselt kinni. Seepeale sukeldus Bolt hoopis Pariisi ja Lissaboni sõidujagamisärisse. Kui sõidujagamisteenus 2019. aastal ringiga Londonisse tagasi jõudis, registreeris end platvormil 20 000 juhti.

Bolt: juhtunu on väga kahetsusväärne

Bolti pressiosakonna juht Karin Kase ütles Postimehele, et Londonis Gabriel Bringyega juhtunu on väga kahetsusväärne. «Oleme olnud ühenduses tema perekonnaga, et neile kaastunnet avaldada ja teeme omalt poolt kõik, et neid sellel keerulisel ajal toetada,» lisas ta. 

Bolti andmetel pakkus Gabriel Bringye sõiduteenust mitme erineva platvormi vahendusel, nende hulgas ka Bolti platvormil.

«Politsei on seoses juhtumiga meiega ühendust võtnud ja Bolt teeb politseiga igakülgset koostööd, et juhtumi lahendamisele kaasa aidata,» lausus Kase. Kuna juhtunu asjaolud on alles selgitamisel, siis Bolt ei saa toimunut täpsemalt kommenteerida. 

«Tänaseks teame seda, et politsei on juhtumiga seoses kahtlustatavana ühe inimese kinni pidanud. See isik ei olnud Bolti klient ja et telefon, millelt juhi viimane sõit telliti, oli varastatud,» rääkis Kase. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles