Nortali pikaaegne juhatuse liige lahkub

PM Majandus
Copy
Oleg Shvaikovsky.
Oleg Shvaikovsky. Foto: Erakogu

Nortali pikaaegne juhatuse liige Oleg Shvaikovsky lahkub alates märtsist ettevõttest. Shvaikovsky sõnul seisavad ees uued väljakutsed, millest on veel aga vara rääkida.

«Olen veendunud, et Nortal on konkurentsitult piirkonna kõige tugevam ja huvitavam valdkonna ettevõte. Olen eriti uhke, et oleme kiire kasvu tingimustes suutnud säilitada ettevõtte DNA ja kultuuri,» lisas Oleg Shvaikovsky.

Shvaikovsky sõnul on ta Nortalis olnud kaheksa aasta jooksul seotud kolme suure äriüksuse ehitamisega – neist viimaseks oli äri alustamine USAs. «Vaid paari aastaga õnnestus meil USAs suurepärase tiimitööga nullist kasvatada äriüksus, mis on strateegiliselt olulise tähtsusega ning mis tänaseks on juba uute juhtide käe all saanud Nortali üheks kiiremini kasvavaks ning suurema potentsiaaliga äriks,» sõnas Shvaikovsky.

«On olnud tõesti põnev, kuid tunnen, et praegu on õige aeg võtta vastu uued väljakutsed, millest hetkel on veel vara avalikult rääkida,» lisas Shvaikovsky.

Nortali juhatuse esimehe ja asutaja Priit Alamäe sõnul on Shvaikovsky andnud tugeva panuse Nortali rahvusvahelisse edusse.

Oleg Shvaikovsky on üle 20-aastase kogemusega IT ja telekomi valdkonna tippjuht, kes enne Nortaliga liitumist 2013. aastal töötas juhtivatel kohtadel muuhulgas nii MicroLinkis, Elionis kui ka Telias. Lisaks on Shvaikovsky juhatuse liige ja üks asutajaliikmetest Püha Johannese koolis, mis avas oma uksed 2013. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles