Tallink kinnitas Läänemere erikruiiside lisamist järgmise suve graafikutesse

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Tallinki laevad Tallinna sadamas
Tallinki laevad Tallinna sadamas Foto: Sander Ilvest

Läänemere reisiparvlaevaettevõtted vaatavad saabuva turismihooaja poole lootusrikkalt ning kavandavad taas täiendavaid lühikruiise naaberriikidesse ja Ahvenamaale. Lisaväljumistest on teatanud nii Viking Line kui Tallink, kes teeb lisaks taas erireisid Helsingi-Riia ja Helsingi-Saaremaa.

«Tallinki 2021. aasta suviste erikruiiside piletimüük on avatud ettevõtte laevade Victoria I ja Silja Europa väljumistele algusega Helsingist ja Tallinnast. Tavapäraste igasuviste lemmiksihtkohtade Maarianhamina ja Visby kõrval pakume 2021. aasta juulikuus taas võimalust seilata Helsingist otse Saaremaale. Eeloleval suvel on plaanis kaks erireisi, sest mullu suvel võeti uus sihtkoht suure huviga vastu ja pälvis palju positiivset vastukaja Soome reisisõprade poolt,» teatas Tallinki kommunikatsiooniosakond.

Tallinki 2021. aasta erikruiisid võimaldavad reisijatel veeta ühe terve päeva sihtkohas ning vastavalt kaks ööd laevas. Tallink Grupi laev Victoria I teeb ühtekokku neli erikruiisi, kaks väljumistega Helsingist ja Tallinnast Maarianhaminasse Ahvenamaale ja kaks erikruiisi Saaremaale väljumisega Helsingist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles