Erkki Raasuke asub veebruarist uude ametisse

Kaja Koovit
, majandusajakirjanik
Copy
Erkki Raasuke.
Erkki Raasuke. Foto: Sander Ilvest

Aasta alguses Luminori panga juhi kohalt lahkunud Erkki Raasuke asub veebruarist tööle superskondensaatoreid tootva Skeleton Technologiesi finantsjuhina.

«Tegelen praegu ettevalmistustega,» lausus Raasuke.  

Miks see pakkumine talle atraktiivne oli, millega ta täpsemalt tegelema hakkab ning milleks ettevõte kapitali kaasata plaanib, ei soostunud Raasuke kommenteerima.

«Ma ei ole veel ametisse asunud ning täiendav kommenteerimine oleks meeskonna ning ülesande osas ebaaus,» lausus Raasuke. 

Superkondensaatoreid tootev Eesti idufirma Skeleton Technologies kaasas investoritelt eelmisel sügisel 41,3 miljonit eurot. See oli Bolti järel eelmisel aastal suuruselt teine rahapaigutus Eesti iduettevõttesse.

Mullu sügisel kirjutas Postimees, et Skeleton sai hiljuti jala autotööstuse ukse vahele ja sõlmis lepinguid 150 miljoni euro väärtuses, mis järgmistel aastatel firma kontole laekub.

Ettevõtte asutaja ja juht Taavi Madiberk on öelnud, et et kliimamuutuste vastane võitlus on suurim ärivõimalus pärast internetti.

Skeleton Technologies

Taavi Madiberk ja Oliver Ahlberg asutasid ettevõtte aastal 2009.

Toodavad superkondensaatoreid, mis on energiasalvestid, mida kasutatakse siis, kui on vaja lühiajalist, aga väga tugevat võimsust.

Skeleton Technologies grupil on kolm peamist asukohta: tootmine Saksamaa Saksimaal Großröhrsdorfis, materjalide arenduskeskus Bitterfeld-Wolfenis ja elektrotehnika arenduskeskus Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles