Kaupluseketid asusid hinnasõtta (3)

PM Majandus
Copy
Tegevusaladest panustas juulis käibemaksu tasumise kasvu enim jae- ja hulgikaubandus.
Tegevusaladest panustas juulis käibemaksu tasumise kasvu enim jae- ja hulgikaubandus. Foto: Konstantin Sednev

Kui eile teatas Prisma kolmesaja toidukauba hinna püsivast langetusest, siis nüüd teatas Maxima, et garanteerib odavaima hinna enam kui viiesajale toidu- ja kodukaubale.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on jaeketi eesmärk anda praeguses ebakindlas olukorras Eesti peredele kindlustunne, et kõige soodsama ostukorvi saab just neilt.

Hinnagarantiiga 500 toodet on kauplustes esile toodud märgisega «Odav Maxima hind», samuti on märgis kasutusel kliendikommunikatsioonis - kliendilehtedes ja reklaamides.

Eile hinnalangetamisest teatanud Prisma Eesti maajuht Teemu Kilpiä põhjendas hindade langetamist samuti sellega, et paljudel Eesti peredel on koroonaviiruse tõttu majanduslik olukord märgatavalt halvenenud ja üha suurem summa sissetulekust kulub toidule.

«Just seetõttu otsustasime, et langetame püsivalt sadade toodete hindu ning soodushinnaga tooteid leiab igast tootegrupist,» sõnas Kilpiä.

Aasta esimene ostukorvi hinnavõrdlus näitab, et pühade-eelsed soodustused on lõppenud ja väike hinnatõus on enamiku poodide puhul selgelt märgatav.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles