Noored müslitootjad soovivad äri välismaale laiendada

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma firma müslide seast kõige erilisemaks peavad Silver Saaremäel (vasakul) ja Kristen Kannik Eesti müslit.
Oma firma müslide seast kõige erilisemaks peavad Silver Saaremäel (vasakul) ja Kristen Kannik Eesti müslit. Foto: Margus Ansu

2011. aasta silmapaistvamate äriinimeste hulka valiti ka Saaremaa noormehed Kristen Kannik ja Silver Saaremäel oma eestimaise müsliga.

Eesti ärijuhtide ajakirja Director toimetus valis välja 13 lennuka mõtteviisiga inimest, kes nende hinnangul viivad edasi Eesti ärielu, ja teiste seas on välja toodud ka Kanniku ja Saaremäeli asutatud Budget OÜ ühes interneti müügikeskkonnaga mysli.ee, kirjutas Saarte Hääl.

Seni on noored saarlased müsliäris igati edukad olnud ning tarbijad on kodumaise müsli soojalt vastu võtnud.

Kuigi Kannikul ja Saaremäelil on plaan tootmismahtusid ühel hetkel kindlasti suurendada, jääb see praegu veel vajaliku tootmisliini taha, mis rohkem toota lubaks.

Tema sõnul otsivad nad nii Saaremaalt kui ka mujalt Eestist koostööpartnereid, kes oleksid valmis Budget OÜga koos välisturgudele minema ning tahetakse minna näiteks Rootsi, Taani, Saksamaale, Hollandisse ja Austriasse, saada kokku sealsete kauplustekettidega, uurida nende tausta ning võib-olla ka pikemalt kohapeal viibida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles