Laulasmaa spaa saab uue nime ja 10 miljoni suuruse investeeringu

BNS
Copy
Laulasmaa Spa hotell.
Laulasmaa Spa hotell. Foto: Andres Haabu / Postimees

Laulasmaa spaa kinnistu omanikud Anna Elam ja Peter Elam Håkansson võtavad Hestia Grupilt spaahotelli haldamise üle ning kavatsevad hotelli, spaakeskusesse ja selle lähiümbrusesse lähiaastatel investeerida 10 miljonit eurot. 

Muu hulgas vahetab spaa ka nime – alates 6. jaanuarist tegutseb Laulasmaa spaahotell LaSpa nime all, teatas ettevõte. 

Anna Elam nentis pressiteate vahendusel, et koostöö Hestiaga oli edukas, kuid omanikud soovisid spaahotelli opereerimist ise jätkata, et arendada Laulasmaa spaa seniseid tugevusi ning pakkuda uut heaolul põhinevat kontseptsiooni.

Elami sõnul kavatseb lõppenud aastal spaa arendamiseks asutatud LaSpa Group OÜ värskendada hotelli sisemust ja ka välimust, et see vastaks nende uuele kontseptsioonile. Spaa vastuvõtuala, koosolekuruumid, saunaala ja restoranid on juba renoveeritud, lõpetamisel on hoolitsuste keskuse renoveerimine.

Ümberehitusprojektide disaineriks on sisearhitekt Toomas Korb ja renoveerimistöödesse on investeeritud ligi 5 miljonit eurot. Järgnevatel aastatel plaanivad omanikud investeerida spaakompleksi veel 10 miljonit eurot, et renoveerida kogu hotell, selle territoorium ja veepark. Esimesed renoveeritud toad plaanitakse külalistele avada juba sel kevadel.

Spaahotelli tegevjuhina jätkab senine tegevjuht Anne Mallene, spaa juhina Anne Ast ja restorani Wicca peakokana Angelica Udeküll. Täienduseks olemasolevale meeskonnale värvati uus müügijuht, turundusjuht ja finantsjuht.

Elami sõnul soovivad omanikud jätkata senise meeskonnaga ja kinnitas ka, et proovivad korraldada oma tegevust nii, et kõik praegused töötajad säilitaksid vaatamata koroonapiirangutele oma töökoha.

Praegusel kujul Laulasmaa spaahotell ehitati 2003. aastal, hoone arhitektiks oli Priit Ehala. 11 000-ruutmeetrises hotellis on 147 numbrituba, 1700-ruutmeetrine spaa- ja veekeskus ning kolm restorani.

Perekond Elam Håkansson sai 10 aastat tagasi spaahotelli ja selle juurde kuuluva 14-hektarilise metsa- ja mereala omanikuks esialgu osaliselt ja hiljem täielikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles