COVID-19 mõju Austraalia homaariküttidele

Viasat Explore
Copy
Foto: Viasat Explore

Ülemaailmse turu finantskrahh, mille põhjustas globaalne pandeemia, on tabanud rängalt ka Austraalia homaaripüüdjaid. Punase kulla jaht kogub hoogu uues hooajas, mis jaanuari alguses Viasat Explore kanalil esilinastub.

Kolmanda hooajaga ekraanile naasev „Austraalia homaariküttide“ dokumentaalseriaal jälgib kuue homaarilaeva kapteni tõsielu sündmusi talvise püügihooaja jooksul, kui nad riskivad kõigega, et otsida maailma hinnatuimaid meredelikatesse. Kuid Lõuna-Jäämeri on Austraalia kõige ohtlikum ookeani piirkond. Isegi kõige väiksem probleem võib muutuda mõne hetkega surmavaks. Energilise sarja uus hooaeg alustab Viasat Explore kanalil 5.jaanuaril kell 22.45.

Foto: Viasat Explore

Uue hooaja alguses leiavad mõned laevad enda pardalt uue meeskonna ning Austraalia homaarikütte ootavad ees nende suurimad väljakutsed. Rahvusvahelised homaarihinnad on ülemaailmse pandeemia tõttu kokku kukkunud. Bold Contenderi kapten Squizzy tulu on ühe kuuga vähenenud 150 000 dollarit. Kuna homaarihinnad on kõigi aegade madalaimad, siis kaob raha tuulde juba enne sadamast lahkumist ning tal tuleb oma majale seade uus hüpoteek, et enda äri vee peal hoida. Lootuses oma hinnalise saagi eest suurem hind saada,  teeb Squizzy hulgimüügi ostja Blakey'ga diili, et müüa homaare inimestele uuest mobiilsest homaaribussist. See on viimane õlekõrs ja väga suur õnnemäng,et oma äri uppumisest päästa.

Foto: Viasat Explore

Pandeemia poolt üles köetud kolmandas hooajas on pinged laes ning Austraalia homaarikütid seisavad silmitsi oma elu kõige suuremate väljakutsetega. Põnev tõsielusari alustab kanalil Viasat Explore teisipäeval, 5.jaanuaril kell 22.45.

Foto: Viasat Explore

Jälgi meid ka Facebookis - Viasat channels Eesti.

Viasat Explore on saadaval enamustes Eesti teleoperaatorite pakettides. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 0,99€.

Copy
Tagasi üles