Kui käsitsi valmistatud ja kõrg-tehnoloogilised lahendused hoolitsevad unekvaliteedi eest. Mis teeb madratsid eriliseks?

Copy
Foto: Lonas

Kvaliteetne uni on nagu tervise ja energia eliksiir, mille maagia põhineb toote omadustele, millele ,e harva tähelepanu pöörame. Kõigist kvaliteetse une osadest on madratsil kõige suurem vastutus sinu heaolu suurenda puhkuse ajal või isegi pärast seda. Võib eeldada, et kõik sõltub vaid tehnoloogilisest arengust , aga madrats on toode, mis vajab erilist tähelepanu ja kombineerib füüsikaliste, meditsiiniliste ja tehnoloogiliste teadmiste kasutamist.

Madratsi omadused- käsitöö ja tehnoloogia maagia

Kui sa tahad, võib madratsil tõesti ilmneda maagilised võimed, sest selle omadused ja sobivus unikaalsete kehaomadustega laseb saavutada tõelise unemugavuse. Mis see on, võid sa küsida? See on rahulik ja  efektiivne uni, kus ei esine mingeid füüsilisi häiringuid.  Kui madratsit ei märgata öö jooksul võime me seda kiita kui oma kehale hästi sobivat madratsit.

Kogu võim seisneb arusaamises., et iga keha on väga individuaalne ja samal ajal aru saamises, kuidas seda tehnoloogiliselt mõjutada. Seega on madratsi tootmine väga kompleksne, aga ka väga individuaalne protsess. See on juhtum, kus innovatiivsed tehnoloogiad ei suuda kõike ise teha nagu ka käsitöö üksi ei suuda asendada innovatiivsete tehnoloogiate pakutud võimalusi. Nende alade üheks kombineerimine võib madratsist teha midagi natuke erakordset ja natuke erilist. Aga ainult siis, kui see valitakse sinu keha vajaduste ja uneharjumuste hoolikal kuulamisel. See on kombinatsioon arenenud tehnoloogiate ja innovatiivsete materjalide vahel ja ka hoolikas lähenemine erinevatele füüsilistele vajadustele, mis teevad võimalikuks sellise toote individuaalsetele huvidele kohaldamise erilise täpsusega.

Miks käsitöö oluline on?

Iga päev algab pärast ööd. Ja sinu enesetunne võib oleneda sellest, kui hästi sa puhkad, mis tihti kirjeldab juba ise päeva kui edukat või mitte edukat. Ainus asi on, kas sa oled oma magamisaluse eest hoolitsenud mõeldes oma keha vajaduste peale!

Madratsite suur väärtus on indiviidi füüsikalised omadused viia vastavusse tema magamisharjumustega. Toote enda õmblemise meetod, struktuur ja kasutatud materjalid sõltuvad sellest. Kliendile keskendunud meistrite käsitöö kaasab tootmise viimast etappi väga efektiivselt ja tagab, et madratsi omadused vastavad individuaalsetele vajadustele. Nii inimese kaal kui kehaehitus, kui ka allergiate eelsoodumus või kehatemperatuuri omadused, mis otsustavad higistamise üle, esitavad madratsile erakordseid tingimusi. Seega personaliseeritud tootmis protsess, mis teostatakse vastavalt konkreetse kliendi soovidele ja vajadustele võimaldab vastata kõrgeimateile standarditele. Kui sa oled sellest teemast huvitatud, leiab rohkem infot selle kohta, kuidas madrats su tervist mõjutab, sellest artiklist.

Tehnoloogiate tähtsus

Paljud madratsiomadused sõltuvad materjalidest, millest nad tehtud on. Iga materjali omadused määravad kobitava tunde ja mõjutavad tugevalt füsioloogilisi kogemusi. Seega, need, kes tahavad kvaliteeti, lähevad kahes suunas. Üks neist on kasutada sertifitseeritud ja standardile vastavaid materjale, mis garanteerivad mingid kindlad omadused. Selle näide on Oeco-tex® sertifikaat, mis garanteerib materjali õhu läbilaskvuse ja sobivuse isegi beebidele.

Veel üks viis- kui tootjad püüavad luua unikaalseid materjale, mis lasevad neil saavutada parimad soovitud tulemused. Mugavuse taga ajamine on siin võti ja üks põhielementidest on kasutatavad materjalid. Üks selline näide unikaalne viskoelastne materjal Memospace®. Mis selle eriliseks teeb? See loodi järgides materjalide tehnoloogilisi aluseid, mille NASA kosmose missioonide jaoks välja arendas, mis teeb nad väga hingavaks ja nad kaitsevad keha temperatuuri kõikumiste eest. See kohaneb ka hästi erinevatele kehakujudele ja lõdvestab lihaseid. Riie on unikaalne, sest see on läbiõmmeldud 1 cm paksuse viskoelastse materjaliga, mis annab riidele erakordse kohevuse ja katsudes meeldiva tunde.

Ka madratsikate määrab madratsi omadused ja jätkusuutlikkuse. Mida parem kate, seda edukamalt kogu toode oma häid omadusi säilitab. Mõned tootjad leiavad, et võtme vastus on ise leiutada uusi kvaliteedi standardeid. Näiteks LONOFIBRE IB madratsikate pikendab madratsi pikaealisust märgatavalt ja sel on ka antibakteriaalseid omadusi. Riie laseb perfektset madratsihügieeni kergesti säilitada, sest seda saab pesta ja õhutada mitmeid kordi.

Mõnede jaoks ehk ootamatult on madratsi tegemise protsess palju detailsem ja mitmekülgsem kui varem tundus. Kuid personaliseeritud madratseid laseb teha teadmiste ja geniaalsete lahenduste kompleksne kasutamine, mis omakorda on tee mugava une juurde.

Valmisatud vastavalt Lonas.ee

Copy
Tagasi üles