Pipedrive: vaatamata kriisile kogub uute töötajate värbamine IT-sektoris hoogu

BNS
Copy
Pipedrive'i Tallinna kontor.
Pipedrive'i Tallinna kontor. Foto: Pipedrive

Eesti päritolu müügitarkvara ettevõtte Pipedrive'i teatel on paaril viimasel kuul IT-sektoris värbamine vaikse suve järel taas hoogustunud.

Ka Pipedrive on alates septembrist värvanud 60 töötajat, kellest 32 on alustanud tööd Tallinnas või Tartus, teatas firma.

Ettevõtte kümnes kontoris käib praegu nii tehniliste töötajate kui ka turundus-, müügi- ja personalispetsialistide leidmiseks 65 aktiivset värbamiskonkurssi, nendest 35 Eestis. Uuel aastal suurenevad värbamismahud veelgi.

Pipedrive’i Eesti kontorites töötab praegu kokku 417 inimest, nendest 368 Tallinnas ja 49 Tartus. Kokku töötab ettevõttes 700 inimest.

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

Novembri keskel sõlmis Pipedrive lepingu enamusosaluse müügiks USA investeerimisfirmaga Vista Equity Partners. Tehingu tulemusel tõusis Pipedrive ükssarviku staatusesse ning firma väärtus kasvas ligikaudu 1,5 miljardi euroni.

Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Berliinis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles