Selver laiendab kojuvedu uutesse maakondadesse

BNS
Copy
Selveri kullerbuss.
Selveri kullerbuss. Foto: Selver

Selver laiendas kojuveopiirkonda Ida-Viru-, Jõgeva- ja Põlvamaale. Pärast laiendust on kojuveoteenus kättesaadav 1,2 miljonile Eesti elanikule. 

Lisandunud piirkondades alustatakse kojuveoga alates 10. detsembrist, tellimusi saab esitada juba esmaspäevast, teatas Selver. 

Kasvanud kojuveopiirkonda kuuluvad nüüdsest täies ulatuses Tallinn ja Harjumaa, Tartu ja Tartumaa, Rapla-, Järva-, Lääne-Viru-, Hiiu-, Saare- ja Muhumaa ning Ida-Viru-, Jõgeva- ja Põlvamaa. Lisaks teenindavad e-Selveri bussid Haapsalu ja poolt Läänemaad ning Pärnu linna ja selle lähiümbrust.

Harju-, Rapla-, Pärnu- ja Tartumaale saab tellida iga päev, Ida-Virumaale neljal päeval nädalas, Lääne-, Lääne-Viru, Järva-, Jõgeva- ja Põlvamaale kolmel päeval nädalas ning Hiiu-, Saare- ja Muhumaale kahel päeval nädalas.

E-poest päeva esimeses pooles tehtud tellimuse saab kätte samal päeval kas kulleriga koduuksele – ka kontaktivabalt – või väljastusega kaupluse infoletist. 

Lisaks laienenud kojuveopiirkonnale on lisandunud e-Selveri väljastuspunktid Võru Kagukeskuse Selveri ja Jõhvi Selveri infopunktidesse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles