ALPAKA uus sallide ja pleedide kollektsioon pakub loodusest inspireeritud silmailu ja soojust

Copy
Foto: ALPAKA / Tootja foto

ALPAKA on 2007. aastal loodud Eesti juurtega bränd, mis ühendab Andidest pärit kvaliteetse materjali minimalistliku ja selgelt eristuva põhjamaise tegumoega. Alpakade hinnalisest nahast ning villast valmistatud luksuslikud rõivad ja interjööritooted pakuvad sõnulseletamatut pehmust ja kestvat stiili. Sel hooajal pakub soojust ja silmailu uus kudumite kollektsioon, mida tutvustab alati stiilne ja võluv Maarja Jakobson.

ALPAKA uus kudumite kollektsioon tuli esmakordselt esitlusele oktoobris virtuaalsel Tallinn Fashion Weeki moeshowl ning selle loojaks on ALPAKA peadisainer Anni Ilves, kes sai uue hooajaülese moekollektsiooni loomisel innustust looduse ilust ja mitmekesisusest. Tegemist on toodetega, mille võtmesõnadeks on mahedad toonid ja kvaliteetsed materjalid, mis hoolitsevad selle eest, et rõivad oleksid hooajaülesed ja kantavad ka aastate pärast.

Uues kollektsioonis on kasutatud erakordselt pehmet ja sooja alpakavilla, luksuslikku mooruspuu siidi ja orgaanilist Pima puuvilla, mille unikaalne õhkõrnade materjalide kooslus muudab rõivad imeliselt kergeks ja laseb nahal hingata, hoides kandja samal ajal mõnusalt soojas. 

Foto: ALPAKA / Tootja foto

Kollektsioon hägustab piire töö ja kodu vahel

 „Ajal mil piir kodu ja kontori, isikliku ja avaliku vahel, on hägustunud on kutsunud üles ka meid järjest loomingulisemale ja paindlikumale lähenemisele,“ ütleb ALPAKA peadisainer Anni Ilves. Ent peamiselt on uues kollektsioonis rõhku pandud mugavusele, sest naturaalsetest materjalidest tooted hoiavad tõhusalt sooja ja on nahasõbralikud. Seetõttu on ALPAKA kudumid ning peatselt valikusse saabuvad sallid ja pleedid imelised kaaslased.

Foto: ALPAKA / Tootja foto

Globaalse tegevusega ALPAKA tooteid on müügil rohkem kui 30 riigis ning edasimüüjate seas on mitmed tunnustatud butiigid ja kaubamajad üle maailma. Käesoleval aastal avas ALPAKA Kanadas kolm uut pop-up butiiki. Uued kauplused, kus esitletakse hoolikalt valitud meeste ja naiste rõivaid, aksessuaare ja laias valikus erinevaid kodusisustustooteid on avatud järgmise aasta jaanuari keskpaigani Montrealis ja Torontos.

ALPAKA loomingus kasutatav alpakade karv on julmuse vaba, seega naudid nahatoote külluslikku luksust teadmisega, et see on eetiline ja jätkusuutlik.

Uus kollektsioon on saadaval ALPAKA esindussalongis Tallinnas, Ultima Thule galeriis, Maakri 19-1 ning peatselt ka e-poes.- www.alpaka-shop.com

Copy
Tagasi üles