New Yorgi toidupood pakub Trumpi pooldajatele allahindlust

Tõnis Oja
, majandusajakirjanik
Copy
Fresh Food Supermarket reklaam Facebookis
Fresh Food Supermarket reklaam Facebookis Foto: Fresh Food Supermarket

New Yorgis asuv toidupood, kes reklaamib, et pakub president Donald Trumpi pooldajatele allahindlust, langes tugeva kriitika ja boikotiähvarduste alla.

Toidupood Fresh Food Supermarket postitas kolmapäeval Facebookis reklaami, et poekülastaja, kes ütleb kassapidajale, et on Trumpi pooldaja, saab 20-protsendilist allahindlust. Õlu allahindlusesse siiski ei kuulu, lisati postituses, millel oli tänahommikuse seisuga 1200 märkimist, 1600 kommentaari ja 268 jagamist.

Poe omanik, naturaliseerimise teel USA kodakondsuse saanud Jose Colon, kes on pärit Dominikaanist, ütles, et teda hakati reklaami pärast kohe kritiseerima.

«Me peaksime elama vabal maal,» ütles Colon telekanalile Fox News, «see on veider. See on hullumeelne. Me elame vabal maal, kus me toetame demokraatiat, kus saab olla mõlemal pool, me võime toetada vasakpoolseid, parempoolseid,» lisas ta.

Colon lubas teha samasuguse pakkumise ka Joe Bideni pooldajatele, aga seni pole selle kohta reklaami ilmunud.

Colon on Trumpi toetaja ning toetab Trumpi majandusprogrammi. Poeomanik kurtis, et koroonaviiruse pandeemia ajal pakkus ta politseinikele, kiirabitöötajatele, vanuritele ja meditsiinitöötajatele tasuta lõunaid, aga seda eriti tähele ei pandud. «Mitte keegi seda postitust ei jaganud ja mitte keegi postitusele toetavat kommentaari ei kirjutanud,» kurtis Colon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles