UP Invest OÜ ühineb emaettevõttega MM Grupp

BNS
Copy
UP Investi juhib Sven Nuutmann
UP Investi juhib Sven Nuutmann Foto: Mihkel Maripuu

Eesti suurim investeerimisfirma UP Invest OÜ ühineb emaettevõttega MM Grupp ning jätkab tegutsemist MM Grupp OÜ nime all.  

Lisaks ühinemisele toimuvad muudatused ka ettevõtte juhtkonnas. Nimelt on UP Investi juhatuse liige Sven Nuutmann otsustanud ettevõttest lahkuda ning võtta vastu uued väljakutsed väljaspool kontserni.  

Nuutmanni sõnul on Postimees Grupis ja UP Investis veedetud aastad olnud ääretult huvitavad ja tehtud on suuri asju. «Nüüd aga soovin võtta pikema puhkuse, et tuleval aastal olla taas avatud uutele ettevõtmistele,» ütles Nuutmann, vihjates, et soov on jätkata ettevõtluses omaniku positsioonilt. 

MM Grupi suuromanik Margus Linnamäe tänab Sveni tehtud töö ja panustatud aja eest kontserni erinevates ettevõtetes. «Sveni juhtimise all loodi Eesti suurim meediamaja Postimees Grupp ning viidi läbi arvukalt erinevaid soetusi ja ühinemisi. Austan tema soovi sedavõrd intensiivse tööperioodi järel puhata ning soovime talle edu uutes väljakutsetes,» ütles Linnamäe. 

Kolmeliikmelisena jätkavasse MM Grupp OÜ juhatusse kuuluvad esimehena Margus Linnamäe ja liikmetena Kristel Volver ja Margus Kähri. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles