Rail Baltic andis ajutisele tegevjuhile alalised volitused

PM Majandus
Copy
Agnis Driksna.
Agnis Driksna. Foto: Raul Mee

Rail Baltica ühisettevõte RB Rail ASi nõukogu andis ajutise tegevjuhi ja juhatuse esimehena töötanud Agnis Driksnale alalise mandaadi ning ta jätkab tööd juhatuses.

Nõukogu nimetas kolmeks aastaks ametisse kolm uut juhatuse liiget. Tehnilise tegevdirektorina asub juhatuse liikmeks kiirraudteespetsialist Marc-Philippe El Beze. Finantsjuhina asub juhatuses ametisse aga infrastruktuuri haldamise ja arendamise spetsialist Priit Treial, teatas Rail Baltic. 

Uus juhatus esindab nõukogu hinnangul projekti edukaks elluviimiseks vajalikke pädevusi, milleks on projekti planeerimine ja kontroll, tehniline ja inseneriteaduse tipptase, finantsplaneerimine ning strateegia ja sidusrühmade juhtimine.

«Uuel meeskonnal on laiaulatuslik kogemus projekti tehnilise teostamise ja sidusrühmade vaheliste suhete edendamise alal. Ametisse asuv tehniline juht Marc-Philippe El Beze on staažikas kiirraudteede ehituse juht, kellel on aastakümnete pikkune praktiline kogemus mitmelt poolt maailmast,» ütles nõukogu esimees Anrī Leimanis.

RB Rail AS on Eesti, Läti ja Leedu ühisettevõte, mis loodud selleks, et koordineerida Rail Baltica projekti elluviimist – taristu ehitamist kiirraudteeliinile Tallinnast Leedu-Poola piirini. RB Rail AS on Rail Baltica projekti keskne koordinaator. Ettevõtte tegevusvaldkonnad on raudteeliini projekteerimine, ehitamine ja turustamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles