KredEx saab uue juhi

BNS
Copy
Kredexi laenude järele ei ole nõudlust olnud
Kredexi laenude järele ei ole nõudlust olnud Foto: Tairo Lutter

KredExi nõukogu valis uueks asutuse juhiks Ivo Kuldmäe, kes asub ettevõtte juhatuse esimehena tööle alates 12. oktoobrist.

«Olen veendunud, et ta suudab sel ebakindlal ajal KredExit targalt edasi majandada, suurendada veelgi siht- ja sidusrühmade rahulolu pakutavate teenustega ning tuua turule uusi teenuseid,» ütles väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem pressiteate vahendusel.

KredExi teatel on oluline asutuse roll praeguses kriisis kannatada saanud ettevõtete abistamisel. «Oluline on leida uued arenguvõimalused, laiendada teenusbaasi ning jätkata tööd organisatsiooni terviklikul arendamisel,» ütles KredExi nõukogu esimees ning majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi kantsler Ando Leppiman.

Ivo Kuldmäe on töötanud finantssektoris juhtivatel ja nõuandvatel kohtadel. Tal on ärijuhtimise magistrikraad Tartu Ülikoolist ning ta on end täiendanud erinevates ülikoolides ja programmides Londonis, Šveitsis ja Prantsusmaal.

Kuldmäe sõnul ajendas teda kandideerima KredExi suur potentsiaal ja tugev turupositsioon riikliku finantseerimisasutusena. «Meil on meeskonnaga võimalus kujundada KredExist juhtiv riiklik finantseerimisasutus, kes on veelgi paremaks partneriks turuosalistele, ettevõtetele ja Eesti elanikele,» ütles Kuldmäe.

Senine juhatuse esimees Lehar Kütt lahkus ametist omal soovil, ametlikult oli tema viimane tööpäev KredExis 4. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles