Kui turiste pole: südalinna hotell läheb kapitaalremonti

BNS
Copy
Nordic Hotel Forumi juht Feliks Mägus oma koroonaviiruse tõttu tühjaks jäänud hotellis.
Nordic Hotel Forumi juht Feliks Mägus oma koroonaviiruse tõttu tühjaks jäänud hotellis. Foto: Andres Haabu

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluv AS Merko Ehitus Eesti ja AS Kapiteli tütarettevõte OÜ Veeilu sõlmisid Nordic Hotel Forumi renoveerimiseks ligikaudu 8 miljoni eurose lepingu. 

Lepingu maksumusele lisandub käibemaks. Tööde valmimise tähtaeg on 2021. aasta kevadel, teatas Merko börsile. 

Tööde käigus uuendatakse hotelli üldalad ning kõik 267 tuba, lisaks vahetatakse välja sisustus.

Kapiteli teatel koostas hotelli uuendusprojekti sisearhitektuuribüroo Artaku, sisearhitektid on Kaire Kemp-Tišler ja Ea Andla. 

«Remondi käigus hangime muu hulgas tehnoloogilised lahendused, mis aitaks viirusejärgsel ajal kogu klienditeekonda võimalikult kontaktivabalt organiseerida,» lisas Nordic Hotelsi juhatuse liige Feliks Mägus pressiteates. 

Kapitel on Baltikumis tegutsev kinnisvaraettevõte, mis arendab ja juhib kaubanduskeskusi, hotelle ja büroohooneid, sealhulgas Delta Plaza ja Sõpruse Ärimaja Tallinnas, Narbuto 5 Vilniuses ja I.P.Pavlova 5 Prahas.

Samuti omab Kapitel osalust neljas ostukeskuses – Spice ja Spice Home Riias, Panorama Vilniuses ja Viru keskus Tallinnas. Ettevõttele kuulub Nordic Hotel Forum, mida opereerib OÜ Nordic Hotels, ning koos ASiga Infortar Tallink City Hotel, mida opereerib Tallink Hotels.

ASi Merko Ehitus kontserni kuuluvad Eestis AS Merko Ehitus Eesti, Lätis SIA Merks, Leedus UAB Merko Statyba ning Norras Peritus Entreprenør AS. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles