Millist Apple'i iPhone'i praegu osta?

Aleksandr Bregin
, Tehnikaportaali toimetaja
Copy
Foto: STEPHEN LAM/REUTERS

​Apple on maailma suurim tehnoloogiafirma, mille väärtus küündib nüüdseks üle kahe triljoni dollari. Peamine põhjus selleks on asjaolu, et nende loodud telefonid on maailmas ühed enim müüdavamad. Kui on soov soetada üks iPhone nüüd, 2020. aasta septembris, siis millist peaks valima?

Esimene küsimus, millele iga inimene peaks vastama enne uue telefoni valimist, on ostu eesmärk. Kas on praegu üldse vaja uut seadet ja miks? Juhul, kui nutitelefon töötab korralikult ja pretensioone ei ole, siis kõige mõttekam on ost edasi lükata. Kui aga midagi ikka häirib, tuleb pilgud suunata uue telefoni poole.

Teine küsimus iPhone'ide puhul on hind – kas on plaanis välja käia kolmsada, viissada või tuhat eurot. Kolmesaja euro puhul on võimalik pöörduda kasutatud telefonide turu poole. See aga ei pruugi kõigile sobida. Kui on võimalik lisada 79 eurot, siis sellega saab küll vana, kuid täiesti funktsioneeriva iPhone 7. Antud mudelil on kõigest aasta aega veel ametlikku tuge. Ka see faktor ei pruugi paljudele sobida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles