PlayStation 5 mängukonsooliga kohtume 19. novembril!

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Sony PlayStation 5 mängukonsool.
Sony PlayStation 5 mängukonsool. Foto: Sony Playstation

Ootamine on läbi! Sony avalikustas nii PlayStation 5 ilmumiskuupäeva kui ka hinna! Ühendriigid, Kanada, Jaapan, Mehhiko, Austraalia, Uus-Meremaa ja Lõuna-Korea saavad värskele konsoolile näpud külge panna juba 12. novembril. Ülejäänud maailm, sealhulgas Eesti, 19. novembril. Hinnaks kujuneb kallimal versioonil 499,99 eurot ning plaadilugejata mängumasinal 399,99 eurot.

See seab nii Sony kui Microsoft uue põlvkonna konsoolide stardipakud väga lähestikku ning otsustajaks saavad taas mängud! Praegu on teada, et PlayStation 5 mängumasinaga koos jõuavad meieni «Astro's PlayRoom», mis on iga konsooliga kaasas, «Demon's Souls», «Destruction All Stars», «Marvel's Spider-Man: Miles Morales» ja «Sackboy a Big Adventure».

Lisaks andis Sony teada, et PlayStation Plusi teenuse kasutajad saavad uuel konsoolil ligipääsu hulgale PlayStation 4 mängudele, teiste seas «God of War», «Fallout 4», «Days Gone», «Uncharted 4: A Thief's End», «Until Dawn», «Battlefield 1». Praeguse info kohaselt on tegemist senise teenuse lisaga, mille eest eraldi maksta ei tule.

Xbox Series X ja Series S on saadaval alates 10 novembrist. Hinnaks on neil vastavalt 499 ja 299 dollarit. Microsofti uue põlvkonna mängumasinate ametlik eeltellimine algab 22. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles