Maksuameti eksjuht Valdur Laid asus Kristjan Rahu firmat juhtima

BNS
Copy
Valdur Laid
Valdur Laid Foto: Mihkel Maripuu

Ettevõtja Kristjan Rahu valdusfirma UG Investeeringud OÜ (UGI) juhatuse esimehena asub alates 16. septembrist tööle Valdur Laid, kes viimased kolm aastat juhtis maksu- ja tolliameti (MTA) tegevust. 

Kristjan Rahu sõnul tingis UGI kasv vajaduse leida valdusfirmale juhataja. «Lisaks tippjuhi kogemusele on Valdur Laidil meiega ühine vaade ettevõtluse arengusuundadele ning meil on hea meel, et ta nõustus UGI-ga liituma,» ütles Rahu pressiteate vahendusel.

UGI-l on osalus energiakontsernis Utilitas, grupp omab lisaks enamusosalusi AS-is Ühisteenused, termopuitu ja saunamaterjale valmistavas AS-is Thermory ja start up-projektidesse investeerivas ettevõttes Lemonade Stand, mis omakorda on investeerinud paarikümnesse ettevõttesse.

Laid oli alates 2017. aasta juunist kuni praeguseni MTA peadirektor. Enne MTA-d töötas ta aastatel 2012–2017 Telia Soome üksuses, neist viimased neli aastat selle tegevjuhina. Aastail 2002–2012 oli ta Elion Ettevõtted AS-i juhatuse liige ning alates 2004 aastast Elioni juhatuse esimees.

Laid teatas oma lahkumisest MTA juhi kohalt juulikuu alguses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles