Uue põlvkonna konsoolide kassi-hiire mäng peaks lõppema 16. septembril

Andri Allas
, e-spordi suunajuht
Copy
Sony PlayStation 5 seadmete perekond.
Sony PlayStation 5 seadmete perekond. Foto: Sony Playstation

Sony andis teada, et järgmine PlayStation 5 teemaline ülekanne leiab aset 16. septembril, mil tulevad tutvustamisele uued mängud. Seda nii konsooliga koos ilmuvad kui hilisemad. Loodetavasti antakse lõpuks ka teada konsooli ilmumiskuupäev ja hind!

Esimene PlayStation 5 ülekanne leidis aset juba juunis, kui tutvustamsiele tulid teiste seas «Spider-Man: Miles Morales», «Gran Turismo 7», «Ratchet & Clank: Rift Apart», «Resident Evil Village» ja «Horizon Forbidden West». Sony on seni väga oskuslikult hoidnud enda teada nii uue konsooli hinna kui ka ilmumiskuupäeva. See-eest Microsoft on oma järgmise põlvkonna mängumasina detailid juba avalikustanud: Xbox Series X ja Series S on saadaval alates 10. novembrist. Hinnaks vastavalt 499 ja 299 USA dollarit. Konsoolide ametlik eeltellimine algab 22. septembril.

Sarnaselt Microsofti mängumasinatega ilmub ka PlayStation kahes versioonis, nii plaadilugejaga kui ilma selleta. Jõudluse osas hakkavad mõlema ettevõtte tooted toetama 4k resolutsiooni 120 kaadrit sekundis. Samuti saavad nad 8k toe.

PlayStation 5 ülekanne algab 16. septembril Eesti aja järgi kell 23.00 ning kestab umbes 40 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles