Väljapaistev ametnik lahkub rahandusministeeriumist

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Eesti Vabariik 102. Presidendi vastuvõtt Ugala teatris. Fotosein. Dmitri Jegorov
Eesti Vabariik 102. Presidendi vastuvõtt Ugala teatris. Fotosein. Dmitri Jegorov Foto: Konstantin Sednev

Rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsler Dmitri Jegorov suundub tööle Rahvusvahelisse Valuutafondi (IMF), kus ta koordineerib maksunõu andmist Lääne-Balkani riikides.

Rahandusminister Martin Helme kiitis Jegorovit, et oma valdkonda läbi ja lõhki tundva tippspetsialistina on ta olnud konstruktiivne ja parimatele lahendustele keskendunud koostööpartner, alati valmis oma arvamusi selgelt ja arusaadavalt koos kõigi plusside ja miinustega selgitama. «Soovin talle kindlat meelt ja edu ka uues ametis,» lisas Helme.

Jegorov rääkis, et töö rahandusministeeriumis on alati olnud põnev ja arendav. «Tänan kõiki kolleege ja ministrit, aga ka eelmiseid ministreid koostöö eest,» ütles ta. «Uus töökoht pakub suurepärast võimalust omandada uusi teadmisi ja kogemusi mainekas rahvusvahelises organisatsioonis ning proovida ka mujal rakendada Eesti eesrindlikke lähenemisi maksuhalduses.»

Rahandusministeeriumis töötas Jegorov alates 2014. aastast.

Lähiajal kuulutab riigikantselei välja konkursi rahandusministeeriumi maksu- ja tollipoliitika asekantsleri koha täitmiseks. Asekantsleri teenistustähtaeg on vastavalt avaliku teenistuse seadusele viis aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles