Juuli ületas Raekoja platsi toidu- ja joogikohtade pidajate ootusi

Janno Zõbin
, ajakirjanik
Copy
Sinimustvalgete pallidega varustatud basseinist sai rahva üks armastatuimaid autovabaduse puiestee atraktsioone. Nädala alguses pesti see ära ja pandi lattu hoiule, sest autovabadus Vabaduse puieteel on lõppenud.
Sinimustvalgete pallidega varustatud basseinist sai rahva üks armastatuimaid autovabaduse puiestee atraktsioone. Nädala alguses pesti see ära ja pandi lattu hoiule, sest autovabadus Vabaduse puieteel on lõppenud. Foto: Laila Kaasik

Suvise linnaruumi eksperimendi, autovabaduse puiestee aeg sai otsa sel nädalal. Algatuse eesmärk oli muu hulgas ühendada omavahel paremini Emajõge ja südalinna ning toetada piirkonna ettevõtlust. Algatus mõjus Raekoja platsi toidu- ja joogikohtadele hästi, kui kauba kättesaamise ebamugavused välja arvata, kinnitasid mitme söögikoha juhid.

Cafe Truffe’i juhataja Alena Oja avaldas arvamust, et autovabaduse puiestee tõi restoranile kliente juurde, kuigi alul tundus tegu olevat ulmeprojektiga. «Aga avapäeval ja ka sellele järgnevatel päevadel oli liikumist tavapärasest rohkem,» tõdes ta.

Vähe välisturiste

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles