Tänavu on tühistatud 209 kruiisilaeva Tallinna külastus

BNS
Copy
Kruiisilaev Norwegian Breakaway 2018. aastal Tallinnas.
Kruiisilaev Norwegian Breakaway 2018. aastal Tallinnas. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Kuigi eestlased on saanud viimasel kuul Euroopas reisida, võib uute viirusepuhangute tõttu nii laeva- kui ka lennuliikluses tulla ette ootamatuid tühistamisi ja turistideta sõite, teatas ETV uudistesaade «Aktuaalne kaamera».

Tallinnasse saabus esmaspäeval esimene suur kruiisilaev, aga ilma reisijateta. Praeguseks on aga tühistatud 209 kruiisilaeva Tallinna külastused.

Sarnaseid külaskäike ei ole Tallinna palju oodata. Homme saabub Tallinnasse veel teinegi turistideta laev Aidacara. See, kas sellel suvel ka turistidega laevu on Tallinnasse oodata, on kahtluse all.

Praeguseks on tühistatud 209 kruiisilaeva Tallinna külastused. Kui eelmisel aastal tõid kruiisilaevad linna 635 000 reisijat, siis sellel aastal võib juhtuda, et turiste kruiisilaevadega Tallinna ei tulegi.

Tallinna lennujaama on aga juulis külastanud üle 63 000 reisija. Samal kuul aasta tagasi teenindas lennujaam üle 319 000 reisija.

Esmaspäeval otsustas valitsus, et Moskva otselende ei alustata enne septembrit, kuigi esialgu oli plaanis need taastada 8. augustil. Niipea pole loota ka otseühendust Rootsiga. Samuti ei pääse Tallinnast otselennuga näiteks Bulgaariasse ja Horvaatiasse.

Kõige täpsemat teavet reisipiirangute kohta saab välisministeeriumi veebilehelt «Reisi targalt!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles