Ahastuses ööklubid tahavad piirangutest pääseda (4)

Lennart Ruuda
, reporter
Copy
Klubi Hollywoodi juht Rauno Otsepp. Ehkki osad klubid üritavad ka 100 inimesega pidusid teha, on Hollywood alates kevadest sisuliselt kinni olnud ja pidusid pole toimunud. 
Klubi Hollywoodi juht Rauno Otsepp. Ehkki osad klubid üritavad ka 100 inimesega pidusid teha, on Hollywood alates kevadest sisuliselt kinni olnud ja pidusid pole toimunud. Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Eesti suuremad ja tuntumad ööklubid kurdavad, et juuni lõpus ajakirjanduses kõlanud juubeldavad pealkirjad stiilis «Ööklubid avatakse juuli alguses» olid eksitavad, sest uksi ei lubata neil tänini täielikult avada.

Pealinna ja teiste suuremate linnade ööklubide omanikud kirjutasid valitsusele murekirja, kus ei tee saladust, et nende jaoks on kaks viimast kuud olnud väga rasked. Töötajate koondamine, piletitulu kaotamine ja ebakindlus tuleviku ees on viinud paljud neist ahastuse äärele.

Aga miks? Kui jalutada kas või Tallinna vanalinnas või Telliskivi loomelinnakus, võib jääda mulje, et mingeid keelde ega piiranguid pole olnudki. Inimesed sumisevad suurte hulkadena kõrtsides-baarides ning naudivad head toitu ja jooki.

Kommentaarid (4)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles