Macron ja Merkel väljendasid lootust taastuspaketi leppeni jõuda

BNS
Copy
19. juulil Brüsselis toetuspaketi üle toimunud läbirääkimistel kokkuleppele ei jõutud. Fotol Euroopa Nõukogu president Charles Michel, Euroopa Komisjoni president President Ursula von der Leyen, Prantsusmaa president Emmanuel Macron ja Saksamaa Kantsler Angela Merkel
19. juulil Brüsselis toetuspaketi üle toimunud läbirääkimistel kokkuleppele ei jõutud. Fotol Euroopa Nõukogu president Charles Michel, Euroopa Komisjoni president President Ursula von der Leyen, Prantsusmaa president Emmanuel Macron ja Saksamaa Kantsler Angela Merkel Foto: Via Www.imago-images.de/Imago Images/Xinhua

Prantsuse president Emmanuel Macron ja Saksa kantsler Angela Merkel väljendasid esmaspäeval, Euroopa Ülemkogu maratonistungi neljandal päeval, lootust jõuda koroonaviiruse järgse taastuspaketi asjus leppeni.

«Kõnelused jätkuvad võimaliku lootusega jõuda kompromissini. Milleski pole veel kokku lepitud, seega jään ma väga ettevaatlikuks,» ütles Macron kõnelustele saabudes.

«Läinud õhtul... panime me paika raamistiku võimalikuks leppeks. See on samm edasi ja annab lootust, et täna võib jõuda leppeni, või vähemalt, et lepe on võimalik,» oli ta ettevaatlik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles