Baltcapi portfelliettevõte Coffee Address omandab 7Kohvipoissi

BNS
Copy
Kohvitops
Kohvitops Foto: 7Kohvipoissi

Baltikumi riskikapitalifondi Baltcapi portfelli kuuluv Baltimaade kohvifirma Coffee Address Holding omandab kohviteenuseid pakkuva Eesti ettevõtte 7Kohvipoissi. 

«Eesti kohviteenuse ja kohviautomaatide turg on väga kiiresti arenev. Käesolev tehing võimaldab meil paremini ära kasutada ärivõimalusi, mida praegune turuolukord pakub,» ütles Coffee Address Holdingu esindaja Viktorija Meiksane pressiteate vahendusel.

7Kohvipoisi juhatuse esimees Vallo Tonsiver ütles, et tehing annab ettevõttele suuremad arenguvõimalused. «Tänu sellele tehingule saab optimeerida ettevõtte tegevusi ning muuta 7Kohvipoissi tänaseid äri- ja teenusprotsesse palju efektiivsemaks,» märkis ta.

Coffee Address on Baltimaade kohviteenuse ja kohviautomaatide pakkuja, mis spetsialiseerub kontori- ja automaadikohvile.

Alates 2017. aastast on Coffee Address omandanud Eesti ettevõtte Vending Automaadid OÜ, Leedu ettevõtte Pardavimo Automatai UAB ning hetkel oodatakse Läti konkurentsiameti heakskiitu ühinemaks Läti kohvimüügifirmaga SIA Kafe-Serviss.

Pooled tehingu väärtust ei avalda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles