Ekspeditsioonilaev Bellingshausen pakub Lennusadamast tellimusreise (3)

Jaano Martin Ots
, toimetaja
Copy
Admiral Bellingshausen jõudis Roomassaarde. 21. mail 2020.
Admiral Bellingshausen jõudis Roomassaarde. 21. mail 2020. Foto: Maanus Masing/Saarte Hääl

Antarktika avastamise 200. aastapäeva puhul lõunamandril käinud ekspeditsioonilaev Admiral Bellingshausen hakkab Tallinna lahel lõbusõite pakkuma, laeva agendiks on Tiit Pruuli reisifirma GO Travel. 

Nasva laevaremonditehases hoolduse läbinud Antarktika 200 ekspeditsioonilaev jõuab täna hommikul Tallinna, et alustada Meremuuseumi Lennusadamas tellimusreiside pakkumist. Ekspeditsiooni juht Tiit Pruuli kinnitas, et kuuldused lõbusõitudest on liikunud laevast ees ning esimesed broneeringud on juba olemas. Pruuli sõnul saab laeva rentida nii ühepäevaseks ringreisiks Tallinna lahel kui ka pikemateks merematkadeks naaberriikidesse, näiteks Soome saarestikku. Lühemateks sõitudeks võib laev pardale võtta kuni 24 reisijat, pikematel merematkadel jagub kajutikohti kaheteistkümnele inimesele.

Päev Bellingshauseni, kapteni ja vähemalt ühe meeskonnaliikmega maksab tuhat eurot pluss käibemaks, pikemate reiside puhul tuleb lisaks tasuda kütuse eest. Pardal pakutakse teed, kohvi ja vett, muu toitlustamine tuleb reisiseltskonnal endal korraldada. Kapten Priit Kuusk kinnitas, et oma nõusoleku tellimussõitudel kambüüsis laevaperele süüa valmistada on andnud ka laevakokk Wend ehk kapteni nimekaim, telemees Priit Kuusk. 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles