Viljar Arakas: kriisis tuli hästi välja üürnike inimloomus (1)

Liina Laks
Copy
EfTENi aktsionäride koosolek, eesplaanil fondijuht VIljar Arakas. Koroonakriisi järel peeti koosolekut 2+2-reeglist kinni pidades ning hääletuspuldid olid plastikusse mässitud.
EfTENi aktsionäride koosolek, eesplaanil fondijuht VIljar Arakas. Koroonakriisi järel peeti koosolekut 2+2-reeglist kinni pidades ning hääletuspuldid olid plastikusse mässitud. Foto: Madis Veltman

Koroonakriis pani EfTENi fondide ühinemise pausile, kuid fondi juht Viljar Arakas otsib endiselt viise, kuidas investoritelt möödunud aastal kaasatud miljonid tööle panna. Ootel tehingute seas on ka üks vanadekodu. «Vanadekodud on tulevikutrend,» usub Arakas.

Koroonaaegne EfTENi III fondi aktsionäride koosolek meelitas ligi sadakond investorit, kes tulid 65-sendist dividendi kinnitama. 

Algul tegi EfTEN küll ettepaneku maksta aktsia kohta 82 senti, kuid siis selgus, et Rootsi pangad «muutusid kartlikuks». EfTENi juht Viljar Arakas nentis, et kuna nende fondid on suured, siis arutatakse laenuküsimusi Rootsis, kus – keegi ei tea täpselt, miks – ollakse nüüd kartlikumad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles